Empresa Promocions Localització Situació Inici      
 

Habitatges Unifamiliars Aparellats

 
  4 vivendes Unifamiliars al C/Estació, 90 de Deltebre   Construeix: Obres Big Delta, S.L.
 
 

Detall de les vivendes:

Planta baixa més una planta pis amb garatge, i diferenciats de la següent forma: 2 habitatges, TIPUS A i 2 habitatges TIPUS B.

Vivenda TIPUS A:

Total superfície construïda: 138,88 m2

Detall distribució interior

Vivenda TIPUS B:

Total superfície construïda: 137,43 m2

Detall distribució interior

 

Vista exterior dels dos tipus de vivendes:

Interior vivenda tipus A:

Dos habitatges unifamiliars aparellats simètrics entre ells, el qual consten cada un d’ells de: una planta baixa més una planta pis, les dos distribuïdes interiorment en varies dependències i usos i clarament es diferencia la zona diürna de la planta baixa i la zona nocturna en la planta pis.

A la planta baixa s’accedeix des del porxo d’entrada el qual dona accés directe al rebedor; a la esquerra d’aquest es troba el menjador-sala d'estar; a la dreta un aseo y la cuina amb accés al garatge, i al fons amb les escales d’accés a la planta pis.

 

 

Planta baixa: 

Planta pis: l’ala esquerra amb dos dormitoris, vestidor i un bany i a l’ala dreta amb dos dormitoris, des del qual es pot accedir a una terrassa amb pèrgola.

Interior vivenda tipus B:

Dos habitatges unifamiliars aparellats simètrics entre ells, el qual consten cada un d’ells de una planta baixa mes una planta pis, les dos distribuïdes interiorment en varies dependències i usos i clarament es diferencia la zona diürna a la planta baixa i zona nocturna en la planta pis.

A la planta baixa s’accedeix des de porxo d’entrada el qual dona accés directe al rebedor; a la esquerra d’aquest es trobem el menjador estar i la cuina; a la dreta un aseo i el garatge, i al fons un dormitori i amb les escales d’accés a la planta pis.

 

 

Planta baixa:

Planta pis: quatre dormitoris y un bany, des de el dormitoris de l’ala dreta s’accedeix a una terrassa descoberta y des de els dormitoris de l’ala esquerra a una terrassa coberta amb pèrgola.

   

INICI

INICI