Empresa Promocions Localització Situació Inici      
 

Al Parc Natural del Delta de l'Ebre

 
  Riu Ebre  

Mar Mediterrània

 

 

Tot el que envolta el nostre poble és únic en quant a vegetació, fauna, l'ecosistema i com no, la situació en que es troba al voltant del riu més cabalòs d'Espanya, l'Ebre, i a la vora del mar Mediterrani, amb immenses platges d'arena fina.

 

  En aquesta fotografia podeu veure el Far de la Punta del Fangar, una de les nostres platges.

Al costat podeu veure una fotografia aèria del riu amb el nostre poble a la dreta.

Vivim en un poble que antigament es dedicava principalment al conreu de l'arròs i a la caça i pesca. encara que poc a poc ha anat desapareixent encara conservem molts dels costums i es realitzen tasques igual com es realitzaven abans.

 

També cal destacar la presència de tants animals autòctons degut a la situació extraordinària de la que gaudim, tant pels arrossars que proporcionen una font inasgotable de menjar per aquest animals com pel riu que crea unes condicions inigualables per a la pesca.

  Aquí podem veure algunes de les  tasques típiques de la nostra zona.

Podem veure un exemple de com es pesca encara avui en dia al nostre poble i també una fotografia d'una de les tasques típiques del conreu de l'arròs.

 

 
Aquí podeu veure una mostra de la nostra fauna, com de les construccions típiques del Delta de l'Ebre com són les barraques.

 
     
 
   

INICI

INICI